Stil et spørgsmål
HundeVi samarbejder med de bedste kenneler KatteEget opdræt af siameser og burmeser GnavereVores Gnavere har de bedste vilkår FugleKom og se kæmpestore voliere KrybdyrStort udvalg af forskellige gekkoer

Hundetips - Børn og hunde

Børn og hunde kan give hinanden meget, men det kræver respekt og opdragelse begge veje. Børnene må ikke betragte hunden som et nyt stykke legetøj. Lær dit barn, at ikke alle hunde er lige venligtsindede, og at de altid skal have ejerens tilladelse, før de rører en hund. Man skal klappe en hund på siden - og ikke på hovedet. Den voksne skal altid have fuld kontrol over situationen, når en hund skal præsenteres for et barn. Det er den voksnes ansvar, at børn lærer at omgås dyr på den rigtige måde. Når hvalpen kan sidde på kommando, er det godt at lære den, at den skal adlyde børnene. De får herved mulighed for at afbryde den i voldsomheder og kan selv styre hvalpen. Denne indkøringstid varer kun en kort periode. Derefter vil de få et varmt og afslappet forhold til hinanden.


Udstilling

Hundeudstillinger arrangeres for at udbrede kendskabet til de forskellige racer, og for at opdrætterne kan forbedre racen via bedømmelsen af deres hunde. Hunden skal være stambogsført i Dansk Kennel Klub og være mindst fire måneder gammel. En udstillingshund bør have et roligt temperament, og den skal kunne ignorere de andre hunde i ringen. Hunden skal kunne gå pænt i løs line. Den skal også kunne stå stille med vægten ligeligt fordelt på alle fire ben. Der er imidlertid forskel på, hvordan de forskellige racer skal "stå" (præsenteres). Få mere information i din klub. Sørg for, at pelsen står flot, og at øjne, ører og tænder er rene. Kløerne skal være klippede forud for en udstilling. Alt i alt skal din hund være i topkondition og velsoigneret. Mange specialklubber arrangerer pelspleje og ringtræning for nye medlemmer. Hunden skal være vaccineret mod hundesyge og parvovirus senest 14 dage før og højst to år inden udstillingen. På hundeudstillingen inddeles hundene i grupper efter køn og alder, og hver enkelt hund kvalitetsvurderes. Opnår din hund ikke høje point, så tag det som en oplevelse, og husk på, at den er lige så dejlig, som den altid har været.


Hundesprog

Hunden er et meget intelligent dyr og har sit eget sprog. Det består af lyde, duftsignaler og kropssprog. En selvsikker hund har rejste ører og mundvigene temmelig langt fremme. Når den bliver aggressiv, rynker den snuden, rejser børster og viser tænder. Hvis den bliver bange, lægger den ørerne bagud, trækker mundvigene tilbage og holder halen lavt. En bange og aggressiv hund har rynket snude, rejste børster, tilbagelagte ører, tilbagetrukne mundvige, viser tænder og har løftet hale. Der er dog mange mellemstadier, som kræver, at man kender hunden godt. Giv dig tid til at finde ud af din hunds udtryksformer.

Økologisk hundefoder

100% økologisk…

  • Rene, naturlige råvarer.
  • Ingen kemiske farve- eller smagsstoffer. 
  • Ingen kunstige aromastoffer. 
  • Ingen pesticider.
  • Ingen kød fra masseproduktion.

4 kg – normalpris:

kr. 205,-

NU kr. 177,-

 

Hundesnacks

 

Naturlig hundesnack i 100% øko-kvalitet for en sund og uforglemmelig smagsoplevelse, uden kunstige aroma- og farvestoffer, uden sukker og salt

Pr. stk. kr. 117,-

3 stk kr. 299,-