Stil et spørgsmål
HundeVi samarbejder med de bedste kenneler KatteEget opdræt af siameser og burmeser GnavereVores Gnavere har de bedste vilkår FugleKom og se kæmpestore voliere KrybdyrStort udvalg af forskellige gekkoer

Gnavertips
Rigtig fodring

Grundpillen i alle gnaveres kostplan bør være et fuldfoderprodukt, der er specielt udviklet til den enkelte art. Da der er stor forskel på dyrenes behov for næringsstoffer, vitaminer og mineraler, er det vigtigt, at du vælger det rette foder. Spåner bruges som bundlag, og bør udskiftes regelmæssigt. Hø er et fint tilskudsfoder, og de fleste gnavere bruger desuden hø til at fore deres rede med. Kalksten er vigtige til alle gnavere. Når dyret gnaver i kalkstenen, sliber de deres tænder - hvilket er nødvendigt, da tænderne vokser hele livet.

gnavere-Gnavertips1
Vitaminer giver liv i buret
Multivitamin
Bonnie Dyrecenter Multivitamin er dyrets daglige vitaminpille, som fremmer fordøjelse og knoglevækst. Regelmæssig brug af Multivitamin øger modstandskraften mod forkølelse og tarmsygdomme hos dyret.

B-vitamin
Bonnie Dyrecenter B-vitamin indeholder B1, B2, B3, B4, B5, B6-vitaminer, som dyret har brug for. Den medvirker til en god fordøjelse og giver dyret vitalitet. Desuden giver den en god blank pels.

Kalk- og mineralsten
Det er vigtigt, at alle gnavere hele tiden har adgang til en Bonnie kalk- og mineralsten. Dels slider stenen tænderne, som ellers risikerer at vokse så kraftigt, at dyret til sidst ikke kan spise, og dels styrker kalken dyrets knoglebygning.

reklame