Stil et spørgsmål
HundeVi samarbejder med de bedste kenneler KatteEget opdræt af siameser og burmeser GnavereVores Gnavere har de bedste vilkår FugleKom og se kæmpestore voliere KrybdyrStort udvalg af forskellige gekkoer

Plaque-off
Sørg for at dit dyr har det godt - fjern plak og tandsten!

Tandsten er et stort problem hos både hunde og katte og forekommer hos alle racer i varierende omfang. Når plak sætter sig på tænderne og kalker til, så opbygges tandsten. Det er ikke muligt at børste tandsten væk med en tandbørste, og i mange tilfælde må det fjernes af en dyrlæge ved hjælp af ultralydstandrensning under narkose.

 

Tandsten kan forårsage infektioner hos din hund eller kat

Hvis tandsten får lov at blive siddende på tænderne, kan det forårsage problemer hos hunden og katten. Betændt tandkød med efterfølgende tandløsning kan være en følge af kraftig opbygning af tandsten. Især hos ældre hunde og katte er det ikke usædvanligt at infektionerne også rammer tandrødderne og forårsager tandbylder. Tandbylder er meget smertefulde og kan give hævelser i ansigtet, og dyret får ofte feber. Kraftig tandstensbelægning forringer dyrets livskvalitet i meget høj grad. Dyret føler stort ubehag og smerte fra mundregionen og spiser ofte mindre. Der er endog risiko for infektioner i andre dele af kroppen, f.eks. i hjerteklapperne.

 

Du kan forebygge plak og tandsten

For at undgå, at plak opbygges, kan du give din hund eller kat PlaqueOff Animal®, et Algepræparat, som forhindrer plakopbygning, og som er meget nemt at give. Man strøer det blot over maden én gang om dagen. Gør det til en vane at kigge på din hunds eller kats tænder en gang om ugen. Herved vænner dyret sig til at få munden efterset, og du kan opdage forandringer tidligere. Børst gerne tænderne på din hund eller kat et par gange om ugen og suppler den forebyggende behandling med en eller anden form for tandrensende tyggelegetøj samt PlaqueOff Animal® for at holde tænder og tandkød i form.

PlaqueOff Animal® modvirker plak og tandsten og er nemt at give kæledyret. Strø pulveret på maden én gang om dagen. Doseringsske og doseringsanvisning følger med produktet. En pakke med 60 gram rækker til ca. 1 års forbrug for en kat eller en lille hund, 6 måneder for en hund på 10–25 kg og ca. 3 måneder for en hund på over 25 kg.

Læs mere her

Økologisk hundefoder

100% økologisk…

  • Rene, naturlige råvarer.
  • Ingen kemiske farve- eller smagsstoffer. 
  • Ingen kunstige aromastoffer. 
  • Ingen pesticider.
  • Ingen kød fra masseproduktion.

4 kg – normalpris:

kr. 205,-

NU kr. 177,-

 

Hundesnacks

 

Naturlig hundesnack i 100% øko-kvalitet for en sund og uforglemmelig smagsoplevelse, uden kunstige aroma- og farvestoffer, uden sukker og salt

Pr. stk. kr. 117,-

3 stk kr. 299,-