Hypnose til vægttab og rygestop? Tumler du med en uhåndgribelig angst eller fobi? Jeg tilbyder professionel, effektiv og målrettet hypnoterapi i hyggelige og rolige omgivelser.

Mod fobier og dårlige vaner hypnose er en anerkendt behandlingsform, som kan anvendes mod mange problemer, som fx: angst, stress, sorg, smerte og fobier. Behandling kan også ændre på dine dårlige vaner. Det kan være rygning, overforbrug af mad, ludomani, neglebidning eller andet, der fylder for meget i din hverdag.

Optimer dine personlige ressourcer Jeg kan hjælpe dig til at optimere dine personlige ressourcer og dermed udvikle dine professionelle kompetencer. Du vil opleve en følelse af ro og overskud i hverdagen – også på det private plan.

Hurtigt resultat

Hypnose er en hurtig behandlingsform. Den direkte kommunikation med underbevidstheden gør, at du som oftest kun har behov for én til tre behandlinger.

Referencer

Jeg håber, at hypnose bliver en meget mere kendt behandlingsform. Jeg har pga. store søvnproblemer søgt hjælp flere steder – læger, psykologer mfl., – ingen har formået at forstå problemets omfang, eller at hjælpe mig ud af problemet. Hypnose og nlp er den første og eneste behandlingsform, som reelt har virket for mig!
- i øvrigt er Liat fantastisk dygtig og sympatisk!”
Ida, 26 år